Ontwerper maakt boten van beroemde auto's

blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Ontwerper verandert je favoriete auto in een boot

Een boot die gebaseerd op de mooiste auto's ter wereld. De Italiaanse ontwerpstudio Lazzarini heeft Floating Motors bedacht. En het ziet er erg gaaf uit. Het zijn hele gave concepten, kijk maar. Ik zou het lastig kiezen vinden om er eentje uit te halen.

De studio heeft talloze ontwerpen gemaakt van auto's die erg populair zijn bij liefhebbers. En daarvan hebben ze een boot gemaakt, al lijkt het meer op een drijvende ponton. Maar dan wel een hele bijzondere. Eentje die je graag wilt hebben.

Talloze unieke auto's

Denk aan een klassieke Volkswagen T2, een oude Mini, een Aston Martin van James Bond, klassieke Mercedessen en Jaguar, maar ook een Lamborghini Countach.

De boten kunnen in verschillende maten worden gemaakt. Zodat je dus een kleine versie kunt kopen, maar ook een grotere. De maten verschillen van 3 meter in lengte tot 7.5 meter. Het hangt natuurlijk ook af van welke auto je als boot wilt. Daarnaast kun je de onderkant van de boot kiezen. Met pontons of zelfs vleugels, zodat het lijkt alsof je over het water vliegt. 

Ook overnachten

In sommige drijvende auto's kun je overnachten, zoals bijvoorbeeld Volkswagen T2, een van de meest populaire campers ooit. De prijzen van deze unieke bootauto's zijn nog niet bekend.

De ontwerpstudio heeft eerst deze tekeningen de markt op gebracht om te zien hoe mensen reageren. Dus zeg het maar, zijn deze concepten leuk of niet leuk? En zie je jezelf al zitten in deze drijvende auto's?

Meer informatie: Floating Motors