Paraglider op ski's bij laatste zonlicht door Alpen

blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Paraglider zweeft met zonsondergang door de Alpen

Paragliden is een heerlijke sport, zeker in de bergen. Zeker ook in de winter, als je met ski's het winterlandschap kunt ontdekken. Ik heb het ook gedaan en vond het magisch. Maar deze beelden van een paraglider zijn wel heel erg fraai.

De video is gemaakt in La Clusaz, een wintersportgebied in Frankrijk. Ook ik ging hier op de latten de lucht in, wat een unieke belevenis was. Je krijgt een uniek zicht op de besneeuwde bergen en kunt ongekend ver kijken. Met wat geluk zie je zelfs dieren als steenbok of gems. Of een steenarend die in de lucht zweeft.

Op deze bijzondere beelden zie je een instructeur die tijdens het Golden Hour op pad gaat. Dit is het laatste moment voordat de zon ondergaat. Op dat moment ontstaat er heel veel zacht indirect licht, wat voor een rode gloed zorgt.

Ik ging ook paragliding op ski's

Ook ik maakte de excursie om op ski's te gaan paragliden. Het was een van de mooiste dingen die ik ooit op wintersport heb gedaan. Lees hier mijn reisverhaal met veel foto's: La Clusaz: Meer dan wintersport

Lees mijn tips over Paragliding op wintersport. Ook ben ik gaan paragliden bij een van de meest bekende plekken in Europa: Annecy. Lees hier mijn tips voor Paragliden bij het Meer van Annecy.

Bekijk de bijzondere beelden: