Rijke familie betaalt jouw reizen om foto’s te maken

Maak jij goede foto’s op reis? Dan is dit wat voor jou! Een rijke familie (met kinderen) zoekt een fotograaf om met hen een wereldreis te maken. Je reist met hen mee, beleeft alles wat zij beleven en je krijgt er rijkelijk voor betaald. Het enige wat jij moet doen, is hun reis vastleggen in foto’s.

Sommige nieuwsberichten zijn raar, zoals deze. Op Perfocal, een soort marktplaats voor fotografen, kwam vorige maand dit verzoek binnen.

Zo zag de email met oproep voor de fotograaf er uit:

De naam van de opdrachtgever is niet bekend gemaakt. Dit omdat het zou gaan om een beroemd persoon. Op internet wordt er volop gespeculeerd, maar niemand weet precies om welke familie het gaat. 

Het bijzondere is dat alles voor je wordt betaald. De vliegtickets, de hotels en wat dan ook, met daarop nog een salaris van een kleine 7500 euro per maand. En dat voor een heel jaar. In totaal zou je zo’n 88.000 euro verdienen. Wat let je?

De originele sluiting om je op te geven was 1 januari 2019, maar late reacties worden nog in overweging genomen zo blijkt. Hou er wel rekening mee dat je al in februari op pad moet….

Geef je op: www.perfocal.com