Droombaan: Wijn en eten tester op cruise langs Kroatische kust

Recent ging ik op een cruise langs de heerlijke Dalmatische kust van Kroatië. Een van de mooiste vaartochten in Europa. En wat zie ik nu op internet? Een droombaan, waarbij je op cruise gaat langs deze ruige kust, al het eten en drinken proeft en ook nog betaald…

Wat moet ik doen?

Ze zoeken een ‘Taste Tester’ voor een cruise van Split naar Dubrovnik, langs talloze eilanden. Precies de route die ik ook heb gedaan. Een ‘Taste Tester’ is een proever, in dit geval van de wijn aan boord alsook alle maaltijden.

Maar ook de bezoeken aan diverse wijnboerderijen en eetgelegenheden moet je ‘testen’. Is dat niet een droom die uitkomt? Het enige wat je hoeft te doen is feedback geven naar de crew en de reisorganisatie. Zodat die de kwaliteit kan blijven leveren die hoort bij deze cruises.

De route

Vanuit Split vaar je naar de diverse eilandjes, waaronder Vis, Hvar en Korcula. Overigens bezoek je ook Krka National Park, met heerlijke watervallen waar je in kunt zwemmen.

Bekijk mijn tips voor deze heerlijke route:

Bekijk mijn reisverhaal met talloze tips over deze route: Een cruise langs de Dalmatische Kust.

Of bekijk mijn tips en bezienswaardigheden voor Split, Dubrovnik, Hvar en de Krka-Watervallen. Of mijn tips voor de Cruise langs de kust van Dalmatië.

Wanneer?

De cruise begint op 10 oktober 2020 vanuit Split en eindigt in Dubrovnik op 17 oktober 2020. Je hebt dus nog even de tijd, maar ik zou snel reageren…

Krijg ik betaald?

Naast al het eten en drinken krijg je ook nog een vergoeding. Dit is 500 Britse ponden (zo’n 550 euro) als vergoeding voor de zeven dagen ‘hard’ werken.

Hoe kan ik me opgeven?

Via deze website kun je je opgeven.