Met deze webcams ga je op safari in Afrika

Webcams zijn gaaf. Ik heb op Droomplekken.nl al geregeld aandacht aan ze besteed. Een van de beroemdste webcams is die bij Tembe Elephant Park in Zuid-Afrika. Waar je op safari kunt, vanuit je eigen huis. Wat in deze tijden wel extra gaaf is.

Je kunt op deze webcam bijna altijd wel olifanten zien, maar ook impala’s en waterbokken. En opvallend veel nyala’s, een bijzondere fraaie antilopensoort. Zowel het mannetje als het vrouwtje is mooi.

In Tembe vind je de olifanten met de grootste slagtanden

Dit park staat er om bekend dat hier de olifanten leven met de langste slagtanden. En die ga je zien als je hier op safari gaat. Bekijk hier mijn tips voor Tembe Elephant Park.

Sterker nog, door deze webcam wilde ik dit park bezoeken. Wat ik in februari heb gedaan. En ik ben ook op deze plek geweest en heb de camera gezien. Dit is voor mij Afrika. De beelden, maar vooral ook de geluiden. Zeker in de ochtend is het heerlijk vind ik.

Bekijk de live webcam beelden van Tembe:

Maar er zijn meer webcams. Waar ook genoeg gebeurt. Hieronder vind je enkele van de vele hoogtepunten die je live kunt meemaken vanuit je luie stoel thuis.

Dit zijn hoogtepunten van de diverse webcams in Afrika: