Troep leeuwen bezoekt tentenkamp in Namibië

Een troep leeuwen besluit een bezoekje te brengen aan een tentenkamp in Namibië. Een bezoeker filmde de roofdieren, die op hun gemak door het kamp lopen. Beetje eng wel toch?

Als je naar Afrika gaat wil je het liefst in de open lucht slapen. Of althans in een soort tentenkamp in het wild. Althans, ik wel. En ik heb het ook diverse keren gedaan. 

Je hoort daar ter plekke de verhalen van olifanten en andere dieren die dan langs kunnen komen. Maar ook een roofdier als een leeuw bijvoorbeeld. Wat wisselende gevoelens oplevert.

Aan de ene kant wil je dit wel, aan de andere kant is het toch wel erg eng. Maar dat gevoel heb ik wel vaker bij een safari in Afrika.

Zoals hier als een troep leeuwen besluit een bezoekje te brengen aan een tentenkamp in Namibië. De gidsen hadden de dieren gezien, dus iedereen kon een veilig onderkomen in de auto’s vinden. 

De video laat zien hoe de dieren het kamp verkennen, om daarna verder te gaan. Maar eerlijk is eerlijk, zou jij hierna lekker slapen in je tentje? De video is inmiddels van YouTube verwijderd. 

Ik was recent in Namibië!