Win 500 euro met je safari video

blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Win 500 euro met je safari video

Ben jij de laatste maanden op safari geweest? En heb je een mooie video gemaakt met je mobiel of videocamera? Dan maak je kans op 500 dollar en eeuwige roem als ‘Beste Safari Video van 2019’.

Het online magazine Africa Geographic looft de prijs uit om te zien wat mensen meemaken als ze op safari gaan. En wat ze mooi vinden tijdens hun wandelsafari, jeepsafari of safari met hun eigen auto. 

Het bijzondere is dat de video niet spectaculair of uniek moet zijn. Er hoeven geen leeuwen te jagen op een zebra, maar het gaat vooral om het ‘ultieme safarigevoel’. Wat je goed kunt zien bij de video van de winnaar uit 2018, die is gemaakt in Etosha Nationaal Park in Namibië. 

Dit was de winnaar van 2018:

Meer informatie:

Je moet de originele video opsturen, liefst zonder muziek maar met het geluid zoals het is opgenomen. Hij mag maximaal 60 seconden lang zijn. Dit kan via Wetransfer.

Je video komt dan op een pagina te staan met je naam. En waar anderen de beelden ook kunnen zien. Een jury kiest een winnaar. Je kunt meedoen tot eind november. De winnaar wordt in december bekend gemaakt.

Zo doe je mee:

De actie is inmiddels afgelopen.