Meest verlaten huis op eiland in Amerika staat te koop voor 316.000 euro

Als je de foto's ziet ben je verkocht. Voor de kust van de staat Maine, aan de oostkant van Amerika, staat een huis op een eigen idyllisch eiland te koop. En dat voor iets meer dan 3 ton. Wat krijg je er dan voor? Lees het hier.

Het wordt wel de meest verlaten plek van het land genoemd. Dit afgelegen eiland aan de oostkust van de Verenigde Staten staat te koop. Je krijgt er magische vergezichten over de zee bij, en het heeft zelfs elektriciteit en WIFI. De keuken heeft onder meer een draagbaar gasstel. Het huisje heeft een veranda met een barbecue, zodat je optimaal kunt genieten van het uitzicht. 

Is dit jouw droomhuis?

De slaapkamer. ©Bold Coast Properties

Het huisje op het privé-eiland werd in 2009 gebouwd. Het staat op palen, zodat je bij hoog water droge voeten houdt. Volgens Milliken van Bold Coast Properties is het extreem stevig gebouwd om de weerelementen te kunnen weerstaan. Het huisje is beter ingericht dan je waarschijnlijk verwacht. Het heeft een houten vloer, stoelen in Ottomaanse stijl en een koffietafel. Een houten trap leidt naar het bovenste deel, waar twee comfortabele eenpersoonsbedden staan. Hier kun je eenvoudig een groot bed van maken. 

Het is wel een beetje afzien

Het toilet. ©Bold Coast Properties

Maar je vindt in het huisje bijvoorbeeld geen stromend water. Dus geen douche. Er is wel een toilet, al is het eigenlijk meer een gat in de grond. Daarom zoekt makelaar Billy Milliken ook liefhebbers die juist basic willen verblijven. Het eiland is alleen per boot te bereiken. Het tochtje duurt slechts tien minuten vanaf Jonesport Marina op het vasteland.

Bekijk de foto's

Het interieur van het huisje. ©Bold Coast Properties
Het huisje en omgeving. ©Bold Coast Properties
Idyllisch is het wel toch? ©Bold Coast Properties