Win een compleet verzorgde camperreis door de Verenigde Staten!

Staat een rondreis per camper op jouw Bucket List? Dan is dit jouw kans! In samenwerking met WTC.nl Camperreizen geef ik een rondreis voor 2 personen weg naar het westen van de VS! Inclusief vliegreis, een volledig uitgeruste camper en 1600 vrije kilometers…

Win een Ultieme Bucket List Reis!

Iedereen die zijn Bucket List aanmaakt op de site maakt kans op een heuse Bucket List reis! Win een 12-daagse rondreis voor twee personen in een camper door het westen van de VS.

The Best of the West!

Ik heb net een nieuw concept gelanceerd. En daarom geef ik deze reis weg; ‘The American Dream’. Echt een van de mooiste reizen die ik ooit heb gemaakt… Wat zit er in deze fantastische 12-daagse camperreis? Na aankomst in Los Angeles kun je even lekker acclimatiseren in een tweepersoons hotelkamer. De volgende dag haal je de volledig uitgeruste camper op.

Waarna de onvergetelijke roadtrip langs de Westkust van Amerika begint. Via de spectaculaire kustlijn kom je langs leuke plaatsjes als Carmel, Big Sur en Monterey. Om daarna over de wereldberoemde Golden Gate Bridge zo San Francisco in te rijden. Maar het mooiste van deze reis is toch wel de natuur.

Zo kom je langs de mooiste nationale parken van het Westen, zoals Yosemite National Park, met veel watervallen. En Bryce Canyon, dat vind ik zelf een van de mooiste parken op aarde. Tussendoor maak je ook nog een stop in het gekke Las Vegas! En wat dacht je van Zion National Park, de Grand Canyon en het Joshua Tree National Park? Ga nu naar www.droomplekken.nl en maak je Bucket List aan.

Reis info:

Reisperiode: vóór 1 mei 2018 (maar niet tussen 15 juni en 15 september 2017)
Reis is inclusief: vluchten, hotelovernachting in Los Angeles o.b.v. een standaard tweepersoonskamer, mijlenpakket (1.000 mijl), persoonlijke inventaris (kussen, beddengoed, handdoek etc.) & camperinventaris (pannen, potten etc.)


Reis is exclusief: brandstof, kampeer- en entreegelden, campingstoelen, extra gereden mijlen.

Heb je net even wat andere wensen en wil je de camperreis meer laten aansluiten op je wensen en behoeften, dan kan dit in overleg met WTC.nl Camperreizen (mogelijk tegen een meerprijs).

De winnaar wordt op zondag 15 januari bekend gemaakt op de stand van Droomplekken.nl op de Vakantiebeurs. Je kunt meedingen tot en met zaterdag 14 januari. De winnaar wordt via email benaderd. De winnaar wordt ook voor de Vakantiebeurs uitgenodigd.

Wil jij die reis winnen?

Maak dan je eigen Bucket List aan op www.droomplekken.nl

Over Droomplekken.nl

Inmiddels kun je al meer dan 1.600 Bucket List items vinden op Droomplekken.nl. En er komen er nog veel meer bij de komende tijd.

Droomplekken.nl op de Vakantiebeurs

Ook dit jaar sta ik weer op de Vakantiebeurs. Op mijn stand in het Reizigerscafé (Hal 3/4) kun je tips krijgen over talloze bijzondere Bucket List items. Met bekende plekken, maar vooral ook minder bekende plekken. Kom even langs.

Deze reis is opgezet in samenwerking met WTC.nl Camperreizen; de grootste Nederlandse aanbieder van camperreizen. Alle camperreizen zijn volledig op maat samen te stellen. WTC.nl Camperreizen heeft ruim 30 jaar ervaring.