Zeeleeuw steelt ligstoel van toerist in zwembad

Toen ik naar de Galapagoseilanden ging, zag ik hoe de dieren daar niet bang zijn voor mensen. Ze zijn in het verleden nooit bejaagd geweest en dus ook geen reden om bang te zijn. Dat is iets wat je terug ziet in deze hilarische video. Een zeeleeuw komt uit de zee om in het zwembad van een lodge te gaan zwemmen. Maar dan verjaagt hij op hilarische wijze de toerist om zelf op het ligbed te gaan liggen. Je hoort de mensen lachen die toekijken.

Als je van dieren en natuur houdt moet je ooit de Galapagoseilanden bezoeken. Dit zijn unieke eilanden voor de kust van Ecuador. Hier leven talloze unieke dieren in een bijzonder fraai landschap. Ik maakte een apart artikel over de dieren van de Galapagoseilanden. Het is ook de plek waar wetenschapper Charles Darwin zijn evolutietheorie bedacht.

In deze video zie je hoe een Galapagoszeeleeuw, die alleen op deze eilanden voorkomt, uit de zee komt om in een zwembad te gaan zwemmen. Het gebeurde in het SolYMar Hotel op het Santa Cruz-eiland. Volgens de eigenaar komt het dier hier vaker om uit te rusten na een dagje vis vangen in de wateren rond het eiland. Hij is niet bang voor mensen en vindt juist deze stoel het lekkerst van allemaal. Wat duidelijk op deze video te zien is. Dit is een briljante video toch?

Bekijk de heerlijke beelden