blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Video: 6 uur lang strand, zon en golven!

Met onze zomer wil het maar niet vlotten. Het aantal warme dagen is zeer beperkt tot nu toe, terwijl het aantal stranddagen op een hand te tellen is. Gelukkig is er het internet, waar je heerlijke relaxende video's kunt vinden. Zoals deze van maar liefst 6 uur met diverse stranden uit de Caribbean. Zet je geluid aan en geniet!

Het wordt een Mental Vacation genoemd. Beelden van de mooiste stranden met kristalhelder water, kabbelende golven, wuivende palmbomen en heerlijk zacht goudgeel zand. Zeg het maar, wat heb je nog meer nodig? Ja, misschien een heerlijke frisse cocktail?

Genieten van de schoonheid van een strand ...

De video is gemaakt in Anguilla, dat onderdeel is van de Kleine Antillen. Maar dit soort stranden kun je op talloze plaatsen in dit deel van de wereld vinden. Sterker nog, het is voor veel mensen de reden om te gaan in combinatie met het fijne klimaat. 

Ook naar de Caraïben?

Wil jij naar de Caraïben? Bekijk dan mijn pagina met tips voor bijna alle eilanden, maar ook Cuba, Jamaica en Aruba en Bonaire bijvoorbeeld. Bekijk de mooiste plekjes van het Caribisch Gebied.

Bekijk de heerlijke beelden (zet je geluid aan)