Zo mooi is Amsterdam met een drone

Het is een wonderlijk jaar. Wat ook nog eens blijkt uit deze indrukwekkende video van Amsterdam. Het toont nog maar eens de schoonheid van de stad. Met de talloze fraaie gebouwen, de grachten en talloze bezienswaardigheden. Het is een ode aan Amsterdam.

Een paar mannen maakten in de afgelopen jaren diverse dronebeelden van onze hoofdstad. Dus sommige beelden zijn wat ouder, maar er zitten ook genoeg beelden bij dat het opvallend rustig is op straat. Het maakt de video extra bijzonder. Want de kans is klein dat we dit nog eens meemaken. Al weet je het nooit.

In de beelden zie je onder meer het Koninklijk Paleis, Amsterdam Centraal, Eye Film Museum, A´DAM Lookout met de Rooftop Swing, Nemo Science Museum, Het Scheepvaartmuseum, Magna Plaza, Oude Kerk, Heineken Experience, de binnenstad, Binnenamstel, Amstel Rivier, Rijksmuseum, Munttoren, Blauwbrug, Nationale Opera & Ballet, De Gooyer windmolen, Grand Hotel Amrâth, Verfmolen De Kat, Oliemolen De Zoeker, De Os, Zaandam, de vele grachten en Johan Cruijff ArenA.

Bekijk de fraaie beelden van onze hoofdstad: